Perpisahan Dengan Guru Yang Telah Menyelesaikan Masa Bakti (Pensiun)

“Waktu memang berjalan begitu cepat. Hari ini anda telah dibebastugaskan dan menjalani masa pensiun. Dari SMK Negeri 1 Merdeka mengucapkan selamat atas semua pencapaian anda selama dalam masa jabatan kerja. Dan SMKN 1 Mengucapkan Terima Kasih telah menjadi rekan kerja yang baik, dan tidak sungkan berbagi pengalaman bagi seluruh Siswa/i dan Guru SMKN 1 Merdeka.

Kegiatan Perpisahan dengan Guru yang telah menyelesaikan Masa Bakti juga dihadiri oleh Pengurus Osis SMK Negeri 1 Merdeka. Sebagai perwakilan siswa/i SMK Negeri 1 Merdeka.

100 thoughts on “Perpisahan Dengan Guru Yang Telah Menyelesaikan Masa Bakti (Pensiun)

1. I’ve been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Reading this info So i am happy to convey that I’ve a very good uncanny feeling I discovered just what I needed. I most certainly will make sure to don’t forget this web site and give it a look on a constant basis.

2. I will right away grab your rss as I can’t find your e-mail subscription link or newsletter service. Do you have any? Kindly let me know so that I could subscribe. Thanks.